SAND ekonomi AB

OM OSS

VÅR STRATEGI


Vi tror starkt på att alla ska göra det dom är bäst på. Låt oss sköta det vi kan bäst, effektivt och korrekt.


Många företagare väljer att sköta bokföringen själv för att spara pengar, men tycker inte att det är särskilt kul och känner oro över att det har blivit rätt. Vår erfarenhet är att de företagare som anlitar en redovisningsbyrå och fokuserar helt på sin verksamhet och att öka intäkterna är de företag som blir mest lönsamma. 


Du har drömmen om att få ägna dig helt åt din passion i arbetslivet, känna friheten som egenföretagare och vi har visionen om hur du tar dig och ditt företag dit. Din Dröm - Vår Vision

MEDARBETARE

VÅR KOMPETENS

Redovisning: 80%

Engagemang: 95%

SANDRA ANDERSSON

Redovisningskonsult & ägare SAND ekonomi AB


Jag älskar att gå till jobbet! Ingen dag är den andra lik. Varje dag lär jag mig något nytt och får arbeta med företag inom många olika branscher. Jag brinner lite extra för nyföretagarna, det är roligt att vid första mötet träffa en osäker och spänd nyföretagre som några år senare är en fullfjädrad entreprenör. Att se företag och människor utvecklas är bland det roligaste med mitt arbete. 


Privat är jag en inredningstokig crazy cat lady som älskar att röra på mig genom promenader, dans eller tennis. Försöker även att skratta mycket och äta god mat.

Nyfiken & nytänkande: 100%